fbpx

Testimoniale


Testimonial-Ana-Cogalniceanu

 

Am inceput programul de fitness cu Tudor din dorinta de a ma antrena corect si intr-un mod organizat care sa duca la rezultate pe termen lung. Avem 2 ani de cand lucram impreuna si sunt foarte multumita. Am inceput antrenamentele cu un plan alimentar echilibrat si exercitii usoare...in timp am invatat sa respir corect, sa imi dozez ritmul cardiac, mi-am imbunatatit mobilitatea si mi-a crescut increderea in propriile forte. Recomand orice fel de miscare facuta corect!

Ana Cogalniceanu


Testimonial-Cristiana-Ungureanu-2

Mă bucur foarte mult că am ales "să petrec timpt de calitate" la Well Time & Fitness. Aici mi-am dat seama că nu e nevoie să te înfometezi ca să slăbești și să te simți bine. Datorită lui Tudor am învățat să mănânc sănatos și am descoperit că sportul este distractiv și în sală, și în natură.

P.S. Am slăbit în câteva luni 10 kilograme.

Mulțumesc, Tudor Mihalache! ?

Cristiana Ungureanu


Well-Time-Fitness-Functional-3

Buna! Ma numesc Adrian Vicol, am inceput antrenamentele cu Tudor Mihalache acum 1 an de zile , atunci avand probleme de articulatie, ligamente si coloana...toate acestea au disparut dupa stricat supraveghere a lui Tudor... ba mai mult am constatat o crestere a masei musculare , o tonifiere a corpului. Il recomand cu toata increderea.

Adrian Vicol


Well-Time-Fitness-Functional-3

Il recomand cu caldura pe Tudor Mihalache! Am participat la antrenamentele organizate de WellTime Fitness in anul 2017 incepand cu 10 ianuarie iar rezultatele sunt foarte bune. Am dat jos vreo 9 kg fara sa pierd din masa musculara. Compozitia corporala e schimbata mult in bine, rezistenta fizica si tonusul general mult imbunatatite ca sa nu mai vorbim despre starea psihica...Recomand crossfit-ul si stilul de viata sanatos promovat de Tudor fara restrictii alimentare aberante si fara supunerea corpului la stres inutil.

Alex Lazar


In cautarile oricarui om catre o viata armonioasa este esential sa se tina seama de "semnalele" care se ivesc. Ele pot fi un loc, o conjunctura sau un om... Al meu s-a numit Tudor si a fost resortul care m-a reechilibrat asa cum nu se poate mai bine. Am gasit multe in comun, am invatat aplicat, ceea ce este din ce in ce mai rar intalnit, lucruri pe care toata lumea le vehiculeaza ca pareri, cutume, must-have-uri. Crossfit-ul ramane cel mai complet mod si adecvat oricarui individ (indiferent de varsta si forma fizica) de a intra, a se mentine sau a excela in forma fizica ori de a se echilibra... Am experimentat asta la clasele lui timp de vreo 4 ani. Armonia e la indemana noastra doar trebuie sa o intelegi... Try with Tudor!

Liviu Suveica