fbpx
Dragilor, azi vreau să vă povestesc. Ei bine, da!
Știu că mulți nu credeți că zumba vă poate schimba viața în multe feluri, dar toate în bine, dar eu vă spun că mie mi-a schimbat-o în urmă cu 6 ani, când am participat pentru prima dată la o clasă de zumba... nu chiar de la prima oră m-a prins valul, pentru că DA, e greu să te distrezi începând cu prima oră, când te concentrezi mai mult pe miscări și uiți de distracție. N-am fost niciodată mare dansatoare, dar mă visam mereu STAR și iubeam muzica, iar la zumba am descoperit cum poți să strălucești precum un VIP pentru o oră: uiți de griji, de stresul de la serviciu, de treburile de acasă și faci exercițiile de fitness cu mare plăcere! Zumba te lasă să fii tu însuți și asta e extraordinar!
Zumba înseamnă distracție continuă, mulți dintre cursanții mei spun că o oră e prea puțin pentru elanul și suflul pe care-l ai la sfârșitul orei. Fantastic e că starea de bine se prelungește mult după terminarea claselor. Iar când primești bonus și calorii consumate și socializare și un zâmbet larg pe față, nu îți dorești să te oprești din practicarea acestui sport. Acesta e motivul pentru care mulți dintre noi organizăm sau participăm la Masterclasses, super clase ce reunesc instructori și cursanți care se bucură împreună ca într-o mare familie.
Așa că, nu există timp mai potrivit decât timpul prezent pentru a face pasul spre lumea minunată a sportului și extraordinara familie zumba. Aici TU EȘTI VEDETA !