fbpx

Recenzii

  ⚪️De aproximativ trei luni de zile particip la antrenamentele de la Well Time& Fitness, și, deși am practicat pe rând câțiva ani Fitness, Aerobic, Pilates, nu știam că există și Postural Fitness. ⚪️La o privire mai atentă mi-am dat seama, că de fapt cu asta trebuia să încep dacă voiam să clădesc temeinic rezultatele celorlalte. ⚪️Sunt încântată de diversitatea antrenamentelor, care includ și cele enumerate mai sus, a faptului că pot beneficia de Terapie posturală dacă simt nevoia, și, desigur, de antrenamentele în aer liber de două ori pe săptămână, pe care efectiv le ador, și sufăr dacă nu am timpul necesar să particip de fiecare dată. 💪"Suntem la fel de puternici, precum cea mai slabă parte a corpului nostru". ⚪️Cu acestea fiind spuse, dacă vrei să ai parte de o condiţie fizică completă, nu te deranjează să fii corectat tot timpul până când asimilezi informația și postura corectă în timpul antrenamentului, îți recomand cu mare drag, și multă încredere, antrenamentele cu Tudor. Despre el pe scurt : ⚪️Profesionalism, ⚪️Seriozitate, ⚪️Focus pe progres, ⚪️Empatie, ⚪️Pasiune, și ⚪️Dăruire.

  Mihaela Gabriela Ursachi Avatar Mihaela Gabriela Ursachi
  November 23, 2023

  Antrenamente adecvate pentru fiecare in parte. Profesionalism si implicare. Recomand cu incredere. Mulțumesc, Tudor!

  Doina Cislariu Avatar Doina Cislariu
  August 14, 2023

  Recomand cu încredere Tudor Mihalache-Fitness Trainer, pentru profesionalismul și implicarea de care a dat dovada. Antrenamentele lui sunt foarte diversificate, te ajuta sa te încarci cu multa energie și sa îți schimbi starea de spirit. Pe mine m-a ajutat foarte mult, deci dacă îți dorești o schimbare în viata ta nu ezita sa îl contactezi pe Tudor.

  Adina Ailenei Avatar Adina Ailenei
  July 1, 2023

  L-am cunoscut pe Tudor de la Well Time Fitness, prin prisma unor dureri de spate. Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca fiecare persoana este tratata individual, tipurile de exercitii facute au fost implementate gradual, la inceput mai usoare, apoi din ce in ce mai diverse si mai complexe, ceea ce a permis corpului meu sa se adapteze si sa își intareasca mușchii, am obținut o mai buna flexibilitate și o stare de bine, recomand cu toată încrederea.

  Mariana Andi Avatar Mariana Andi
  August 29, 2022

  Tudor este un om deosebit, dedicat, atent si implicat in relatia cu participantii la sesiunile lui. E un exemplu despre cum trebuie sa fie un om cu adevarat preocupat de starea de bine a celor cu care lucreaza. Admiratie si respect! Recomand cu incredere si caldura!

  Robert Dalas Avatar Robert Dalas
  February 14, 2022

  Modestie, ani de documentare, experienta practica și versatilitate sunt câteva dintre trăsăturile care îl definesc. Recomand Tudor Mihalache - Fitness Trainer pentru starea de bine către care te ghidează de fiecare dată, în cadrul antrenamentelor sale.

  Elena Ciurusniuc Avatar Elena Ciurusniuc
  December 25, 2021

  M-a ajutat sa devin cea mai buna versiune a mea,m-a determinat sa nu renunt.Cat despre antrenamentele din aer liber,sunt unice!Va recomend!😉

  Ioana Bordianu Avatar Ioana Bordianu
  November 21, 2020

  Profesionist,implicat,pasionat de ce face, prieten la nevoie și dur când trebuie, dacă vrei rezultate,vino cu noi la sală sau pe teren.

  Carmen Bordianu Avatar Carmen Bordianu
  November 21, 2020

  De 5 ani fac fitness cu Tudor și sunt foarte mulțumit. Recomand.

  Gabriel Pascariu Avatar Gabriel Pascariu
  November 20, 2020

  Tudor a reusit sa ma faca si pe mine sa munces! In afara de glume m-a placut la el programul diversificat si atentia care da la fiecare cursant si fiecarui aspect a executării. Sa vede ca a ajuns la aceasta meserie facand studii si practica cum se cuvine.

  Jonida Mino Avatar Jonida Mino
  April 14, 2020

  Un antrenor pasionat de ceea ce face,care te face sa iubesti sportul si antrenamentele si care e mereu pregatit sa iti ofere sprijin si consilere.

  Vera Alina Avatar Vera Alina
  April 14, 2020

  Pe lângă un antrenament personalizat și recomandări legate de Nutriție ! Recomand 👍

  Ana Maria Bostan Avatar Ana Maria Bostan
  April 14, 2020

  Atitudine pozitiva, focusat pe nevoile fiecarui cursant în parte, fie adult sau copil. 👏👍

  Cris Aky Avatar Cris Aky
  April 14, 2020

  Sunt recunoscătoare după fiecare antrenament că am luat acum 2 ani decizia de a mă antrena cu Tudor. Un antrenor dedicat, orientat spre rezultate și care lucrează diferențiat în funcție de nevoile fiecăruia și nu pe baza unor tipare prestabilite. Am ajuns în cei 2 ani să fiu cu multe kilograme mai ușoară, dar și cu o condiție fizică mult mai bună decât mi-aș fi putut imagina. Dintr-o persoană cu obezitate grad II, am ajuns o pasionată de alergări montane și concursuri sportive. Îmi doresc tot mai mult și sunt sigură că voi ajunge acolo cu sprijinul lui. Mulțumesc, Tudor! 💪

  Dana Stoica-Popovici Avatar Dana Stoica-Popovici
  April 14, 2020

  Tudor e cel mai bun antrenor pentru că face antrenamente perfect echilibrate efort - rezultat! Așa încât să nu fie epuizant, să se vadă rezultatele și să poată sportul să devină stil de viață, nu efort! Și contează foarte mult și faptul că sunt antrenamente și cu creier 🧠, nu doar cu mușchi 💪 Bravo Tudor!

  Diana Todeancă Avatar Diana Todeancă
  April 14, 2020

  Great improvements! 5 stars

  Ioana Popovici Avatar Ioana Popovici
  April 14, 2020

  positive review  Profesionalism si dedicatie pe tot parcursul antrenamenetelor.

  Caruntu Laura Avatar Caruntu Laura
  October 12, 2019

  positive review  Un antrenor dedicat și bine documentat. După câteva ședințe simți beneficiile antrenamentului asta si datorită faptului ca fiecare cursant are antrenament personalizat. Felicitări, Tudor!

  Irina Gorongea Avatar Irina Gorongea
  October 10, 2019

  positive review  Well Time Fitness - Profesionalism, orientare spre rezultate, motivatie ! 🥇 Tudor Mihalache este un antrenor excepțional. Se implica și te motivează mereu sa ajungi la rezultatele pe care ti le dorești, fie ca îți dorești sa scazi in greutate, sa crești masa musculară sau tonifiere. Pe lângă faptul ca te învață sa te antrenezi corect și potrivit tie, Tudor te poate ajuta și cu recomandarea unui plan alimentar personalizat. După o zi de muncă, cel mai bun timp de calitate îl poți petrece la Well Time Fitness pentru ca aici ai antrenamente de grup, cât și individuale desfășurate atât in sală, cât și in aer liber (Grădina sălii/Stadion/Grădina Botanica). Recomand cu mare drag Well Time Fitness pentru oricine vrea sa se încarce cu energie pozitivă, optimism și dorește să aibă o minte sănătoasă într-un corp sănătos și frumos 🙂 Hai la sală ! 🥊 Multumesc frumos pentru tot ajutorul oferit, Tudor ! #thebestfitnessinstructor 🏋🏻‍♀️

  EmMa Luca Avatar EmMa Luca
  October 8, 2019

  positive review  Profesionist, gandire pozitiva, atent la miscarile fiecaruia. Cu o atitudine foarte buna, Tudor te face sa revii la sala cu placere 🙂

  Andrei Ungureanu Avatar Andrei Ungureanu
  October 8, 2019

  positive review  Recomand profesorul Tudor caci e consecvent planurilor sportive, de intretinere si sanatate; de ani de zile de cand antreneaza nu a urmarit latura moderna a salii ci utilitatea si diversiatea ei reala , nu a urmarit sa fie in trend doar intr un sezon si apoi sa se stinga ci a mers cu pasi mici, sanatosi si siguri spre tinta propusa. Concluziile mele dupa ani de cand il stiu pe Tudor si luni de cand fac sport: - la sala lui Tudor mereu m-am simtit ascultata. - orele nu se fac doar in sala ci de 2, 3 ori pe saptamana se iese in natura...in functie de vreme. - exercitiile nu s -au facut pe ritmul meu caci sunt foarte lenta insa am invatat ca pot sa le fac. - planul de exercitii nu este niciodata unul general ci mereu personalizat. - orele de grup sunt super interactive. - fiecare sedinta incepe cu incalzirea standard ( nu se fac exceptii). - fiecare sedinta lucreaza alt tip de muschi. - dupa pauze, vacante etc efortul se reia treptat. - mesele care sunt recomandate sunt cu alimente obisnuite, diversificate si nu retete rare, scumpe la bani si la timp. - am fost binevenita cu copiii. Copiii au fost incurajati la miscare, prin exemple si explicatii calme. Pentru mine Tudor e antrenorul perfect. Profesor cu tehnica de moda veche , intr-un corp si o minte tanara, cu lectii si planuri adaptate modernului. Bravo Tudor! Esti rar! Sa nu pleci din tara!

  Adina Botea Avatar Adina Botea
  October 7, 2019

  positive review  Tudor Mihalache - PROFESIONALISM, SERIOZITATE, DEDICATIE,IMPLICARE. Tudor este cel care mi-a insuflat dorinta de a-mi schimba stilul de viata prin miscare si o alimentatie sanatoasa. Un antrenor de exceptie cu o putere extraordinara de a te motiva , dedicat fiecarui membru in parte, adaptandu-se la nevoile fiecaruia. Recomand ! Multumesc, Tudor!🏋️‍♀️

  Ana Maria Avatar Ana Maria
  October 5, 2019

  positive review  Toate antrenamentele se fac sub observatia si indrumarea lui Tudor,nu esti lasat de capul tau, esti oprit si corectat atunci cand este cazul. Am obtinut rezultate din a doua luna si am prins drag de sport datorita profesionalismului si seriozitatii pe care le am gasit acolo.

  Elena Boca Avatar Elena Boca
  October 5, 2019

  positive review  Tudor Mihalache- Antrenor dedicat in intregime pregatirii fizice a tuturor membrilor. Te face sa intelegi si sa iubesti beneficiile sportului. Rezultate garantate! Seriozitate! RECOMAND!

  Irina Barnea Avatar Irina Barnea
  October 5, 2019

  positive review  Un antrenor implicat, adaptat la necesitățile sportivului amator .

  Adrian Morariu Avatar Adrian Morariu
  October 5, 2019

  positive review  Consideram mersul la sala o idee stupida, pana cand l-am intalnit pe Tudor. Iti explica de ce, cum, si cand in sensul ca nu te lasa de izbeliste dupa ce ti-a spus ce ai de facut. Te motiveaza nu doar prin vorbe ci si prin ceea ce face in timp ce esti acolo. Lucreaza cu tine si se asigura ca lucrezi corect. Ah, da, si m-a invatat cum sa mananc sanatos fara a muri de foame. 😍😍😍😍

  Andrei Constandache Avatar Andrei Constandache
  October 5, 2019

  positive review  De cand am inceput sa ma antrenez cu Tudor mi-a placut fiecare sedinta . Este un antrenor foarte bun , as spune printre cei mai buni , intelege nevoile fiecaruia si stie cum sa te motiveze . Am facut antrenamente afara la -8 grade si a fost super ! 😄

  Anca Gafita Avatar Anca Gafita
  October 5, 2019

  positive review  De cand am inceput sa ma antrenez cu Tudor mi-a placut fiecare sedinta . Este un antrenor foarte bun , as spune printre cei mai buni , intelege nevoile fiecaruia si stie cum sa te motiveze . Am facut antrenamente afara la -8 grade si a fost super ! 😄

  Anca Gafita Avatar Anca Gafita
  September 5, 2019

  positive review  Recomand pentru profesionalism și orientarea către rezultate.

  Marian Abutoaiei Avatar Marian Abutoaiei
  August 6, 2019

  positive review  Recomand Well Time Fitness pentru oricine are nevoie sa se încarce cu energie pozitivă, optimism și dorește să aibă o minte sănătoasă într-un corp sănătos....și frumos bineînțeles;)

  Elena Ciurusniuc Avatar Elena Ciurusniuc
  June 28, 2019

Vezi mai multe recenzii pe: