fbpx

Karate Shotokan Copii si Adulti

florin-sabaiduc-well-time-fitness-iasi

Program: Luni, Miercuri, Vineri, orele 20-21.

Înscrieri și detalii: 0722 414 646 - Florin Sabaiduc


 ”A căuta un maestru trei ani, nu e timp pierdut. ”  - proverb chinezesc

Curiozitatea, ceva launtric sau motivatie personala, imbold impus de alţii (de părinţi în cazul copiilor), startul, scânteia de a începe şi apoi tăria de a continua. De ce să continui? Până unde?

Sunt frământările de la care plecăm.

Drumul in karate este o cale ce trece prin multe porti, porti ce se ingusteaza din ce in ce mai mult si lasa urme din ce ince mai adanci.

Mulţi oameni practica Karate, dar puţini sunt aceia care pot să „trăiască Karate", aceasta datorită implicaţiilor psihice enorme ce apar atât în Dojo cât şi în viaţa. Dacă tehnicile de karate pot fi învăţate relativ repede, partea psihică e infinit mai dificilă deoarece, pe lângă o bază psihică puternică, e nevoie de multe alte calităţi: răbdare, pasiune, hotărâre, şi nu în ultimul rând o minte deschisă faţă de tot ce-i în jur.

Cel ce practica Karate în orele de antrenament poate fi un bun karateka; dar cel ce reuşeşte să depăşească graniţele orelor de antrenament, învăţând să practice karate în fiecare clipă armonizându-şi spiritul cu tot ce e în jur, reuşind să pătrundă esenţa KARTE-DO - ului, a învăţat „să trăiască Karate - ul".

Scopul final nu este acela de a învinge, ci de a munci pentru perfecţionarea caracterului prin acumularea experienţei de-a lungul antrenamentelor.

Karate Traditional Shotokan-Fudokan_0002_1

Karate Traditional Shotokan-Fudokan_0001_3

Karate Traditional Shotokan-Fudokan_0000_2 Karate Traditional Shotokan-Fudokan