fbpx

Postural Functional Training @ Well Time Fitness

Postural Functional Training este un antrenament cu propria greutate, benzi elastice, frânghii suspendate, ce antrenează funcționarea generală și recuperarea funcțională a corpului: postura, flexibilitatea, mobilitatea, coordonarea, tonifierea musculară și reglarea metabolismului.

Eficiența acestui program de antrenament vine din îmbunătățirea funcției neuromusculare (legatura sistem nervos - musculatură) prin conștientizarea mișcărilor, învățarea formei de execuție și dozarea progresivă a efortului, pe nevoile și capacitatea fiecărei persoane.

Descoperă o modalitate de a te antrena pentru a fi în formă, indiferent de nivelul fizic personal sau de diferitele afecțiuni articulare. Fitness-ul Funcțional este un concept de antrenament ce îți oferă posibilitatea de a face mișcare în diferite moduri, în sală, în aer liber sau acasă. Te folosești de complexitatea propriului corp și de accesorii mobile de diferite intensități, putând face antrenamente de la nivel începător, până la avansat.

Antrenamentele Funcționale sunt o formă de mișcare potrivită oricărei varste, copiilor pentru o educație fizică generală și motivație alături de adulți, persoanelor ce își doresc o condiție fizică mai bună sau celor ce își doresc o recuperare a mobilității fizice.

Mișcarea este timp de calitate pentru tine!

Well Time Fitness 10

Well Time Fitness 11

Comments are closed.