fbpx

Group Fitness Personalizat – Program de echilibrare fizica si alimentara!

Slabirea sanatoasa si reglarea compozitiei fizice se face prin miscare, antrenamente si mancat constient pe o perioda minima de cateva luni, apoi devine obicei automatizat in corpul nostru! Perioadele scurte de timp de antrenamente intense si infometare nu duc la slabire, doar “slabesc” corpul, distrug musculatura si implicit deregleaza metabolismul general si tonusul psihic.
Functional Training (Programul Personalizat) este un program de fitness care te ajuta sa iti antrenezi constient si eficient corpul, iar rezultatele vin atunci cand te dedici si iti asumi minim 4 - 6 luni de miscare constanta, cu introducerea treptata a obiectivelor pe termen scurt ce iti ofera multumirea reperelor treptate, mai usor de realizat.
Daca iti doresti sa slabesti sanatos, trebuie sa fii constient ca necesita timp. Iar pentru a putea fi constant, ai nevoie sa fii motivat. Un antrenament reusit, in care intelegi si simti miscarile adaptate pe corpul tau, este timp de calitate pentru tine si motivatie, placerea de a petrece timp la sala.

Programul incepe pe 10 ianuarie 2019.
Detalii si inscrieri www.welltimefitness.ro si la 0757 142 762.

Comments are closed.