fbpx

Antrenamente Online

BENEFICII - DESPRE FITNESS-UL FUNCTIONAL

1. Invata sa te antrenezi corect, potrivit obiectivului tau!
2. O conditie fizica completa si echilibrata inseamna o simbioza intre toate functiile corpului tau: antrenarea musculaturii, a mobilitatii si flexibilitatii, a posturii ,echilibrul respiratoriu si cardiovascular, a legaturii interconectate minte - corp, coordonare, atentie - perceptie, reactie. Toate acestea aplicate progresiv , pentru a evolua in ritmul tau natural.
3. Un program de fitness personalizat urmareste evaluarea globala a structurii tale fizice si a alimentatiei, ca apoi antrenamentul si nutritia sa fie constant adaptata evolutiei tale.
4. Un antrenament eficient, este unul constient .
5. Miscarea este timp de calitate pt tine.
6. Impreuna prin miscare, o comunitate de fitness, o cultura a unui mod de viata!
7. Fitnessul nu este doar un obiectiv final , este drumul constant al unui mod de viata, catre un obiectiv in schimbare!

Antreneaza-te impreuna cu noi LIVE! Devino membru al echipei!

Inscrie-te!

Esti deja membru? Intra in contul tau!

Logare

De ce antrenamente LIVE:

Motivatia te ajuta sa incepi, cu implicarea constanta si disciplina iti atingi obiectivul!
Fii in forma oriunde ai fi! Antreneaza-te specific obiectivului tau printr-un program de fitness conceput si adaptat pe obiective specifice: tonifiere si forta musculara, reglarea greutatii corporale, antrenarea unei posturi sanatoase.
Te poti antrena de acolo unde esti, acasa, in curte, in camera de hotel sau oriunde in aer liber.
Ai nevoie doar de greutatea proprie, iar in modulul de progres fizic, de o pereche de gantere/ coarda elastica si decizia hotarata de a iti atinge obiectivele, punand in prioritate sanatatea ta, ai nevoie doar de 5% din timpul unei zile din viata ta!

Intreg conceptul de antrenament are ca motivatie faptul ca ne antrenam impreuna, LIVE intr-un grup de oameni cu acelasi obiectiv ca si tine!
In acelasi timp, pe platforma o sa gasesti antrenamente filmate integral, tutoriale saptamanale pe fiecare tip de program, explicate in detaliu, pe toate aspectele care alcatuiesc structura programului, exercitii si nutritie personalizata, tehnici de dezvoltare a fitness-ului general (stabilirea planului alimentar potrivit tie, diferit de dieta, evaluarea nutritiei si crearea unui plan personalizat, tehnici de respir pentru relaxare si concentrare).

Vei avea la dispozitie antrenamente filmate integral pentru a le putea observa, repeta, ele fiind structurate pe o comunicare constanta, explicarea exercitiilor si invatarea respiratiei corecte, constient controlata, a modului de a adapta forma exercitiului de la intens la usor. Aceasta este ideea de baza a Antrenamentului Functional, de a intelege si constientiza functionarea si efectul exercitiilor. Muschii nu au ochi sa vada, ei simt exercitiile, iar modul constient de a lucra creaza stimulul potrivit, specific, in orice fel de antrenament fizic.

FUNCTIONAL POSTURAL TRAINING - Tonifiere si postura corporala sanatoasa.

Este o structura de exercitii cu greutatea propriului corp, un antrenament in care ii oferi corpului tau tot ce are nevoie pentru o echilibrare generala si o conditie fizica completa. Iti tonifierzi musculatura, cresti rezistenta fizica, antrenezi si imbunatatesti postura, mobilitatea, inveti sa respiri eficient in timpul efortului fizic si sa intelegi miscarile.
Antrenamentul cuprinde si un modul de exercitii cu gantere (pot fi folosite si 2 sticle cu apa sau nisip, pentru inceput).

METABOLIC & COMBAT TRAINING - Reglarea greutatii corporale, antrenament cardio combinat.

Acest tip de antrenament iti aduce o incarcare cu energie si stare de bine! Este un amestec de exercitii cardio - respiratorii care iti accelereaza oxigenarea intregului corp, iti activeaza atentia si coordonarea, ritmul sustinut al intregului organism, prin combinarea cu elemente din Combat - Boxing. Totul rezultand intr-un antrenament complex care iti regleaza greutatea corporala si iti ofera energie! Ai nevoie doar de tine prezent si de propriul corp.

Antrenamente completeAntreneaza-te impreuna cu noi! Devino membru Well Time Fitness.

Pret pachet lunar: 100 lei.

Click pentru inregistrare.

Inscrie-te!